News

Отворен повик за учество во проектот: „Подобрување на вештините на жените претприемачи и менаџери“

    ПОВИК За учество во проектот: Подобрување на вештините на жените претприемачи и...

Предизвик за млади иноватори – нов повик за учество во UPSHIFT програмата

Пријавете се на UPSHIFT 2020  и бидете дел од младите ширум светот кои со своите идеи...

Ко-воркинг простор или работа од дома?

Дали долгата „изложеност„ на социјална дистанца и работата од дома ќе предизвика зголемена желба и...

Отворен повик за презентација на бизнис идеи и стартапи пред ЦЕЕД Клубот на Бизнис Ангели

Доколку карантинскиот период го искористивте креативно за развој на вашата бизнис идеја или...