News

14 НОМЕВРИ, Битола: МИНИ САЕМ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА и конференција на тема – Каде се движи светската економија

„Социјалната економија – нов тренд во развојот на светската економија“ е името на настанот кој на...

Tech Innovation and Entrepreneurship Fellowships – Call for Spring 2020 Applications

Travel to the US and gain experience in and exposure to Chicago’s technology and entrepreneurship...

Call for Star Venture Programme

The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) has begun investing in a number of young...

Настан за поттикнување на соработката помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси

Во моментов во Битола се одржува вториот дел од работилниците за поттикнување на соработката помеѓу...

Бесплатен настан за поврзување на компании од традиционалниот сектор со социјални бизниси

По трите работилници наменети за домашни компании, кои во организација на ЦЕЕД Македонија на...

Open Call for a video producer for SE-Bridge project’s needs

Social Enterprise – Bridge between Social sector and traditional Business (SE-Bridge) project is a...