Day October 16, 2019

Бесплатен настан за поврзување на компании од традиционалниот сектор со социјални бизниси

По трите работилници наменети за домашни компании, кои во организација на ЦЕЕД Македонија на почетокот на октомври се одржаа во Прилеп, Битола и Струга, на 29-ти октомври во хотел Епинал во Битола ќе се одржи бесплатен полудневен бизнис настан наменет…