News

Одржана тридневна обука за социјални претпријатија во Струга

Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот...

Agritra-Vizion: Call for participation in training. SEs II group

Agritra -Vizion published a call for participants in training. SEs II group on 06.02.2019...

Agritra-Vizion: Participation in Training with SEs Group II

On 6th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Participation in...

SE-Bridge – обука развој на социјални претпријатија.

Вчера во Струга во хотелот Солферино започна да се спроведува уште една тродневна обука за развој на...

SE-Bridge Галерии

„Развој на одржливи социјални бизниси” во Струга – 30.05.2018 „Развој на одржливи социјални...

Agritra-Vizion: Training with the second group of TBS, developed on 28-29 January 2019

On the Facebook page of the partner organization read more about the Training with the second group...