News

Конкурс за ангажирање консултанти за спроведување на обуки

Во рамките на проектот „Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во...

Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД Македонија објавува нов повик за бизнис идеи

Имате бизнис идеја, но потребна ви е поддршка за да ја реализирате? Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД...

Отворен првиот повик за програмата UPSHIFT 2020 – Социјални предизвици за млади иноватори!

Нова година, нови предизвици. Социјални предизвици кои бараат решение од млади иноватори! USPHIFT...

Законска и финансиска анализа за Инвестиции од Бизнис Ангели

Деновиве беше објавена Законскаta и финансиска анализа за Инвестиции од Бизнис Ангели која е...

CEED Hub Skopje објавува повик за практикант

Со цел зголемување на тимот вo иднина, CEED Hub Skopje објавува оглас за практикант за период од 3...

Социјалната економија е важен двигател на светската економија

Кон каде се движи светската економија, и кои се придобивките од развојот на социјалната економија?...