Day September 4, 2019

Young Engineers: Ексклузивна едукација за деца со LEGO® коцки за интердисциплинарно изучување на наука, технологија, инженерство и математика

YOUNG ENGINEERS во соработка со CEED HUB Skopje ја овозможуваат ексклузивната едукација за деца со LEGO® коцки за интердисциплинарно изучување на наука, технологија, инженерство и математика на Young Engineers e², застапена во над 50 земји во светот, сега и кај…