Uncategorized

June 22, 2022

Поддршка за подобрување на работната интеграција на жените во 12 општини од земјава

Од почетокот на месец март, па до крајот на јуни оваа година, во тек се стручни обуки наменети за жени од три општини во земјава – Аеродром, […]
November 24, 2020

Big Interest Among Entrepreneurs to Join the Women Entrepreneurship Club

The promotional event Women Entrepreneurship Empowerment – Where and How Women Founders Can Find support was held on November 20, 2020, in the frames of the […]
November 17, 2020

INVESTEMENT READINESS PROGRAM на ЦЕЕД Македонија

ДОБИЈТЕ ИНВЕСТИЦИЈА ОД БИЗНИС АНГЕЛИТЕ НА ЦЕЕД МАКЕДОНИЈА преку учество во Програма за подготвеност за привлекување инвестиции (Investment Readiness Program) Сè уште е отворена можноста за […]
November 9, 2020

Отворен повик за учество во проектот: „Подобрување на вештините на жените претприемачи и менаџери“

    ПОВИК За учество во проектот: Подобрување на вештините на жените претприемачи и менаџери Во имплементација на ЦЕЕД Хаб Скопје, поддржан од Амбассадата на САД. […]
September 4, 2019

Young Engineers: Ексклузивна едукација за деца со LEGO® коцки за интердисциплинарно изучување на наука, технологија, инженерство и математика

YOUNG ENGINEERS во соработка со CEED HUB Skopje ја овозможуваат ексклузивната едукација за деца со LEGO® коцки за интердисциплинарно изучување на наука, технологија, инженерство и математика […]
October 29, 2018

Предизвик за сите млади: намалување на загадувањето и подобрување на квалитетот на воздухот

Поттикнати од одличните идеи кои ги добивме за време на првиот UPSHIFT циклус, како и заинтересираноста за решавање на проблеми од областа на заштита на животната […]
Show Buttons
Hide Buttons