Category Blog

Свечено се отвори „Бустер неделата за стартапи“ на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Вчера, на 2 мај 2023 на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип се отвори „Бустер неделата за стартапи“ организирана од Универзитетот од Луцерн – Швајцарија, Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и Бизнис Акцелераторот CEED Hub Скопје. На свеченото отворање, учесниците во…