Category Uncategorized

INVESTEMENT READINESS PROGRAM на ЦЕЕД Македонија

ДОБИЈТЕ ИНВЕСТИЦИЈА ОД БИЗНИС АНГЕЛИТЕ НА ЦЕЕД МАКЕДОНИЈА преку учество во Програма за подготвеност за привлекување инвестиции (Investment Readiness Program) Сè уште е отворена можноста за пријавување во Програмата за подготвеност за привлекување инвестиции (Investment Readiness Program) на ЦЕЕД Македонија.…