Day September 3, 2019

Сертифицирана програма за дигитален маркетинг – NYMAC program

Партнерството на CEED Macedonia и Маркетинг асоцијацијата на Њујорк (New York Marketing Association), овозможи ексклузивната сертифицирана програма за дигитален маркетинг да биде достапна на македонските маркетери, претрпиемaчи и сите оние поединци кои сакаaт да го надградат своето знаење. Маркетинг асоцијацијата…