Day November 8, 2019

14 НОМЕВРИ, Битола: МИНИ САЕМ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА и конференција на тема – Каде се движи светската економија

„Социјалната економија – нов тренд во развојот на светската економија“ е името на настанот кој на 14-ти ноември ќе се случува во хотел „Епинал“ во Битола, како дел од проектот  „Социјални претпријатија – мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис,…