News

Се одржа регионалната конференција „Партнерство за подобро образование во Европа и Евроазија“

На 28ми и 29ти Март 2023 се одржа регионалната конференција „Партнерство за подобро образование во...

Успешно се одржаа обуките за социјално претприемништво во рамките на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“

Во рамките на проектот „Социјално претприемништо за младинско вработување“, во организација на...

Средба на тимот од прекуграничниот проект „Заживување на занаетите и градење на култура за заеднички туристички развој“

Во општина Тетово вчера (16.01.2023) се одржа состанок на дел од тимот на прекуграничниот проект...

Брендирањето и пакувањето како начин за подобра продажба на земјоделски производи

Како дел од соработката помеѓу ЦЕЕД Македонија и UN Women, а во рамките на проектот на UN Women...