News

КОНКУРС за МЕНТОРСТВО за занаетчии и туристичко-угостителски бизниси

Проектот „Заживување на занаетите и градење на култура за заеднички туристички развој“  објавува...

Повик за учество на обука: Станете шампиони за социјално претприемништво

Сакаш да го промениш светот? Имаш идеја која може да реши важен општествен проблем? Можеш да работиш...

Свечено се отвори „Бустер неделата за стартапи“ на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Вчера, на 2 мај 2023 на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип се отвори „Бустер неделата за стартапи“...

Состанок со заинтересираните компании за учество на тендерот и посета на улицата „Радован Цониќ“ во Тетово

Во вторник, 18 април 2023 година, Општина Тетово и Фондација CEED Македонија како македонски...

Успешна приказна на Фондација ЦЕЕД Македонија, поддржана од Проектот за локална и регионална конкурентност

Под-проектот со наслов „ Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во...