Day May 29, 2020

Нова бесплатна програма за поддршка и градење на капацитетите на туристички и угостителски бизниси во услови на криза

Во рамките на потпроектот „Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во туристичкиот и угостителскиот сектор“, кој се спроведува со поддршка на Проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК), ЦЕЕД Македонија организира Програма со специјализирани сесии за поддршка…