Day June 17, 2020

Отворен повик за презентација на бизнис идеи и стартапи пред ЦЕЕД Клубот на Бизнис Ангели

Доколку карантинскиот период го искористивте креативно за развој на вашата бизнис идеја или стартап/бизнис и сте  подготвени да побарате финансиски средства за вашиот бизнис,  ЦЕЕД Клубот на Бизнис Ангели ве повикува на онлајн пичинг сесија на 29.06.2020 За пичинг сесијата…