admin

December 14, 2018

CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING with SE-Start.Up III Group

Source: Link Program edukativ dhe zhvillimor për themelimin e sipërmarrjeve të reja sociale dhe për fuqizimin e sipërmarrjeve të porsa-formuara Është shpallur thirrja për aplikim për […]
December 13, 2018

Телма ТВ: Како помина третото издание на Форумот на добри компании

Наслов на медиум: Телма ТВ Датум: 13.12.2018 Наслов на текст: Како помина третото издание на Форумот на добри компании
December 11, 2018

Evensi: Companies Doing Good Forum: The New Economy

Наслов на медиум: Evensi Датум: 11.12.2018 Наслов на текст: Companies Doing Good Forum: The New Economy
December 11, 2018

Бизнис Инфо: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво

Наслов на медиум: Бизнис Инфо Датум: 11.12.2018 Наслов на текст: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво
December 11, 2018

Бизнис Инфо: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор-партнери во развој на социјално претприемништво

Бизнис Инфо на ден 11.12.218 објави сторија во врска со настанот оддржан во рамки на проектот “Social Enterprise-Bridge” на тема Форум на добри компании: Владата, компаниите […]
December 10, 2018

1ТВ: Форум на добри компании: да се креираат работни места за сите групи граѓани

Наслов на медиум: 1ТВ Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: Форум на добри компании: да се креираат работни места заа сите групи граѓани
December 10, 2018

Локално.мк: Трет Форум на добри компании

Наслов на медиум: Локално.мк Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: Трет Форум на добри компании
December 10, 2018

МТСП:МФ Тевдовски и МТСП Царовска на „Форумот на добри компании“: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво

Наслов на медиум: Министерство за труд и социјална поликтика Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: МФ Тевдовски и МТСП Царовска на „Форумот на добри компании“: Владата, компаниите […]
Show Buttons
Hide Buttons