Social Enterprise – Bridge

May 17, 2019

Обука за развој на апликација за грант и подготовка на презентација

Во рамките на проектот „Социјални претпријатија – Мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис“, во Битола се одржа обука за развој на апликација за грант и […]
March 19, 2019

SE Flyer

February 28, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February 2019

On the 28th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February […]
February 18, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019

On 18th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019. More information […]
February 15, 2019

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Source: http://public.org.mk/povik-za-uchestvo-vo-edukativna-i-razvojna-programa-za-osnovane-novi-sotsijalni-pretprijatija-i-jaknene-na-novoformirani-2/ Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја […]
February 14, 2019

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја за […]
February 14, 2019

Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Објавено од Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани на ден 14.02.2019 година.
February 7, 2019

Во социјалното претпријатие хотел „Солферино“ се обучуваа идни социјални претприемачи

Source: http://public.org.mk/vo-sotsijalnoto-pretprijatie-hotel-solferino-se-obuchuvaa-idni-sotsijalni-pretpriemachi/ Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот „Социјални претпријатија – мост меѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси […]
Show Buttons
Hide Buttons