admin

admin

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Source:  Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја за отпочнување на ново социјално претпријатие, или пак имаат новоформирано социјално претпријатие чиј модел…