admin

March 19, 2019

SE Flyer

February 28, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February 2019

On the 28th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February […]
February 18, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019

On 18th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019. More information […]
February 15, 2019

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Source: http://public.org.mk/povik-za-uchestvo-vo-edukativna-i-razvojna-programa-za-osnovane-novi-sotsijalni-pretprijatija-i-jaknene-na-novoformirani-2/ Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја […]
February 14, 2019

Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Објавено од Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани на ден 14.02.2019 година.
February 7, 2019

Во социјалното претпријатие хотел „Солферино“ се обучуваа идни социјални претприемачи

Source: http://public.org.mk/vo-sotsijalnoto-pretprijatie-hotel-solferino-se-obuchuvaa-idni-sotsijalni-pretpriemachi/ Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот „Социјални претпријатија – мост меѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси […]
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Call for participation in training. SEs II group

Agritra -Vizion published a call for participants in training. SEs II group on 06.02.2019.
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Participation in Training with SEs Group II

On 6th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Participation in Training with SEs Group II.
Show Buttons
Hide Buttons