admin

January 31, 2019

SE-Bridge – обука развој на социјални претпријатија.

Вчера во Струга во хотелот Солферино започна да се спроведува уште една тродневна обука за развој на идеи за одржливи социјални бизниси наменета за организации и […]
January 30, 2019

SE-Bridge Галерии

„Развој на одржливи социјални бизниси” во Струга – 30.05.2018 „Развој на одржливи социјални бизниси” во Битола – 28.06.2018 Зајакнување на капацитетите на постоечки социјални претпријатија – […]
January 30, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of TBS, developed on 28-29 January 2019

On the Facebook page of the partner organization read more about the Training with the second group of TBS, developed on 28-29 January 2019 Published on […]
January 21, 2019

Agritra-Vizion: Training with SE-Start.Up third group, developed on January 17-18, 2019

You can find more information about the training on the following link published by the partner organization Agritra-Vizion on 21.01.2019:
January 11, 2019

Agritra-Vizion: Publication of SE and TBS participation from the Dibra region at the Skopje Forum

Businesses that create ecological, social and economic values, the Regional Forum on 10 December was organized at the Marriott Hotel Skopje. Agritra- Vizion published information about […]
January 8, 2019

Социјални претпријатија – мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge)

Име на проектот: Социјални претпријатија – мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge) Носител на проектот: Центар за развој на претприемачи и менаџери, CEED Македонија […]
December 14, 2018

Agritra-Vizion: CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING with SE-Start.Up III Group, December 2018

Call for participation in training with SE-Start.Up III Group was published on 14.12.2018 by Agritra-Vizion.
December 14, 2018

Agritra-Vizion: Notice of participation in SE-Start.Up training. third group

Agritra-Vizion published a post on 14 December 2018 with the title “Notice of participation in SE-Start.Up training. third group” More information on the following link:
Show Buttons
Hide Buttons