Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија

Бизнис Инфо го сподели Повикот за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија на нивниот веб-сајт на ден 12.06.2018 година.

Линк до објавата: https://bi.mk/povik-za-uchestvo-vo-edukativna-i-razvojna-programa-za-osnovanje-novi-socijalni-pretprijatija/

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *