Макфакс: Тевдовски: Во Македонија има претпријатија кои се општествено одговорни

Наслов на медиум: Макфакс
Датум: 10.12.2018
Наслов на текст: Тевдовски: Во Македонија има претпријатија кои се општествено одговорни|
Линк:https://makfax.com.mk/ekonomija/%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%98/

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *