Category External publications

Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија

Бизнис Инфо го сподели Повикот за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија на нивниот веб-сајт на ден 12.06.2018 година. Линк до објавата: