А1ОН: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво

Наслов на медиум: А1ОН
Датум: 10.12.2018
Наслов на текст: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво
Линк: https://a1on.mk/archives/987168

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *