Events

November 12, 2020

Учествувајте на интерактивен онлајн настан – Вмрежувањето како клуч за успешни деловни контакти за претставниците на туристичкиот и угостителскиот сектор

  Во рамките на потпроектот Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во туристичкиот и угостителскиот сектор кој Фондација ЦЕЕД Македонија го спроведува со поддршка на Проектот […]
February 7, 2019

Одржана тридневна обука за социјални претпријатија во Струга

Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот „Социјални претпријатија – мост меѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge)“, финансиран […]
January 31, 2019

SE-Bridge – обука развој на социјални претпријатија.

Вчера во Струга во хотелот Солферино започна да се спроведува уште една тродневна обука за развој на идеи за одржливи социјални бизниси наменета за организации и […]
June 28, 2018

Три дневна работилница на тема “Развој на социјални бизниси”

Тридневна работилница на тема “Развој на социјални бизниси” се одржува овие денови во Битола. Работилницата има за цел формирање на нови социјални претпријатија.  
Show Buttons
Hide Buttons