Tag unwomen

КОНКУРС за учество на жени на обуки за подобрување на нивните вештини за вработување и самовработување

Фондација ЦЕЕД Македонија објавува конкурс за учество на жени од неколку општини на обуки за: 1) Развој на бизнис идеја и бизнис план, 2) Претприемништво и менаџерски вештини, 3) Основни вештини за вработување и 4) Дигитален маркетинг, онлајн продажба и…