Announcements

October 19, 2021

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА ЕСЕНСКАТА INVESTMENT READINESS PROGRAM НА ЦЕЕД ХАБ

Кои услови треба да ги исполниш за да учествуваш? Да си основач/ка на стартап (иновативна компанија со потенцијал за брз раст, не постара од 6 години), […]
February 14, 2019

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја за […]
January 8, 2019

Социјални претпријатија – мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge)

Име на проектот: Социјални претпријатија – мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси (SE-Bridge) Носител на проектот: Центар за развој на претприемачи и менаџери, CEED Македонија […]
October 1, 2018

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Отворен е повик за пријавување во втората група од едукативната и развојна програма за основање на социјални претпријатија и јакнење на новоформирани. Оваа програма се организира […]
June 12, 2018

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, здруженија на граѓани, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја […]
May 10, 2018

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА КАПАЦИТЕТИ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Едукативната програма е наменета за постоечки социјални претпријатија од Југозападниот и Пелагонискиот регион во Република Македонија. Ќе биде одржана во мај и јуни во рамки на […]
May 10, 2018

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА КАПАЦИТЕТИ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Едукативната програма е наменета за постоечки социјални претпријатија од Југозападниот и Пелагонискиот регион во Република Македонија. Ќе биде одржана во мај и јуни во рамки на […]
Show Buttons
Hide Buttons