Day October 2, 2023

Успешно се одржа обуката за социјално претприемништво во организација на ЈУНУС центарот и ЦЕЕД Хаб Скопје

На 26ти, 27ми и 28ми Септември 2023 година на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, се одржа тридневна обука за социјално претприемништво. Учесниците имаа можност да се запознаат со социјалното претприемништво, неговите принципи и карактеристики, да…