Day September 25, 2023

Се одржаа обуките за социјално претприемништво во рамките на проектот „Социјално претприемништво за младинско вработување“

Во рамките на проектот „Социјално претприемништо за младинско вработување“, во организација на Националниот Младински Совет на Македонија и со поддршка на CEED Hub Skopje, на 21ви и 22ри септември 2023 година се одржаа онлајн обуки на тема  „Социјално претприемништво“ на…