Day January 28, 2020

Отворен првиот повик за програмата UPSHIFT 2020 – Социјални предизвици за млади иноватори!

Нова година, нови предизвици. Социјални предизвици кои бараат решение од млади иноватори! USPHIFT програмата преку која младите изминатава година решаваа социјални предизвици продолжува и оваа година. Минатиот циклус имавме одлични решенија за општествени проблеми кои прераснаа во мали бизниси и…