business ideas

February 6, 2020

Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД Македонија објавува нов повик за бизнис идеи

Имате бизнис идеја, но потребна ви е поддршка за да ја реализирате? Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД Македонија ви дава можност да ја претставите својата креативна идеја […]
Show Buttons
Hide Buttons