Day March 6, 2020

Конкурс за ангажирање консултанти за спроведување на обуки

Во рамките на проектот „Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во туристичкиот и угостителскиот сектор“ финансиран преку Проект за локална и регионална конкурентност (ПЛРК), ЦЕЕД Македонија има потреба од ангажирање на консултанти/тки за спроведување на модули како…