Day February 21, 2019

Повикот за третиот UPSHIFT предизвик е отворен!

Презадоволни од разултатите од претходните 2 циклуси, со задоволство го објавуваме повикот за третиот циклус и со нетрпение ги очекуваме апликациите со иновативни идеи за решавање на социјалните проблеми во нашето општество. Бидејќи секојдневно се соочуваме со голем број на…