Сертифицирана програма за дигитален маркетинг – NYMAC program

Партнерството на CEED Macedonia и Маркетинг асоцијацијата на Њујорк (New York Marketing Association), овозможи ексклузивната сертифицирана програма за дигитален маркетинг да биде достапна на македонските маркетери, претрпиемaчи и сите оние поединци кои сакаaт да го надградат своето знаење.

Маркетинг асоцијацијата на Њујорк, чие седиште е во центарот на врвната маркетинг елита и најдобрите ресурси во таа индустрија, е водечка маркетинг заедница на страсни, талентирани и инспиративни професионалци и лидери кои имаат задача да поттикнат значајни дијалози за трендовите во бизнисот, како и за стратегии, тактики и технологии.

Програмата NYMAC ™ е отворена за поединци кои сакаат да стекнат кредибилитет преку учење и размена на искуства од врвни експерти од New York, и да добијат пристап до најдобрите ресурси кои ќе ја донесат вашата професија до следно ниво! NYMAC ™ е програма со ексклузивно менторско водство. По завршувањето на програмата, не само што ќе можете да ја надминете својата кариера со стекнување на денешните најбарани вештини за дигитален маркетинг, исто така, ќе усвоите прогресивно размислување што ќе ја трансформира вашата деловна активност бесконечно.

Ќе имате можност да стекнете знаење за:

 • Content Marketing
 • Social Media Marketing
 • Google Analytics
 • Influencer Marketing
 • Email Marketing
 • Search Engine Optimization
 • Google Adwords
 • Video Marketing
Доколку се регистрирате до 15ти ноември 2019,  ќе ги добиете следниве дополнителни вредности:
 • “Live” менторски сесии со експерти од New York Marketing Association! Учество и поставување прашања во живо на менторските сесиии во текот на семестарот
 • 12 месечно Gold членство во NYMA во вредност од 300 $! Gold членството е највисоко ниво кое е квалификувано за следниве придобивки: бесплатна професионална консултација, пристап до ексклузивна библиотека за ресурси на NYMA со ажурирани знаења и видео записи од работилници, и други ексклузивни бенефити за членовите.
 • Совети и насоки од врвни експерти од New York Marketing Association, за вашите маркетинг проекти на кои работите во моментот! Искористете ја можноста за приватни консултации кои чинат стотици илјади долари!
 • 12 месечен пристап до “LinkedIn Learning” платформа во вредност од 400 $! Linkedin Learning е масовна онлајн платформа за учење, која нуди над 13.000 стручни курсеви за различни теми, вклучувајќи маркетинг, бизнис, претприемништво и технологија и слично.

Програмата е наменета за:

 • Искусни маркетинг професионалци кои бараат надградба на знаењето
 • За поединци кои сакаат да ја унапредат својата кариера
 • Самовработени
 • Сопственици на бизниси и претприемачи
 • Академски студенти или дипломирани студенти

За да добиете краток вовед во програмата, погледнето го видеото на Jimmy Newson, NYMA Marketing Director.

Вредноста на целосната програма изнесува $1599. Цената со early bird попуст изнесува $1199. Местата се ограничени, затоа аплицирајте до 10ти септември 2019.

Сите досегашни учесници во пред-акцелераторски и акцелераторските програми и сегашни ко-воркери на CEED Hub Skopje, како и студенти, добиваат дополнителни 45% попуст!

За да го искористите кодот за попуст контактирајте ја Биљана Рамљак на 076 496 616 или на [email protected].

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *