Порталот Бизнис Инфо обајвува оглас за пракса

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА КАПАЦИТЕТИ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА
May 10, 2018
ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ЕДУКАТИВНА ПРОГРАМА ЗА РАЗВОЈ НА КАПАЦИТЕТИ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА
May 10, 2018

Бизнис инфо е македонски портал кој обработува теми од бизнис сферата, со мотото Бизнис Без Политика.

Бизнис инфо исто така дава фокус и покрива теми од сферата на млади претприемачи, бизнис настани, стартапи, финансии, бизнис едукација, технологија итн. Со цел проширување на можностите на младите луѓе и покривање на повеќе теми од бизнисот, Бизнис Инфо нуди можност за обучување лице кое ќе биде практикант 3 месеци и ќе придонесува кон содржините на порталот.

Пожелни карактеристики:

  • Кандидатот да има познавање од Microsoft Office, особено добро познавање и работа со Microsoft World
  • Кандидатот да има добри вештини за пишување текстови
  • Кандидатот да има желба и време да посетува настани и пишува статии за нив
  • Кандидатот пожелно е да има познавање од работа со WordPress, но не е пресудно

 

Аплицирајте на hello@ceedhub.mk до 31 мај 2018 со испраќање на вашето CV.

Show Buttons
Hide Buttons