Конкурс за ангажирање консултанти за спроведување на обуки

Во рамките на проектот „Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во туристичкиот и угостителскиот сектор“ финансиран преку Проект за локална и регионална конкурентност (ПЛРК), ЦЕЕД Македонија има потреба од ангажирање на консултанти/тки за спроведување на модули како дел од тренинг програма наменета за менаџери од туристички и угостителски бизниси. Консултантите се потребни за реализирање на обуки на неколку локации во земјава (Скопје, Куманово, Тиквешки и Пелагониски регион) и тоа за следните теми:

  • Вештини за продажба
  • Дигитален маркетинг
  • Лидерство
  • Управување со тимови, менторство и коучинг
  • Пристап до финансии за туристички и угостителски бизниси

Описот на позициите, огласот за секоја од нив, како и деталите околу начинот за пријавување можете да ги најдете на линковите подолу.

Консултант / обучувач за вештини за продажба:

Консултант / обучувач за дигитален маркетинг

Консултант / обучувач за лидерство

Консултант / обучувач за управување со тимови, менторство и коучинг

Консултант / обучувач за пристап до финансии за туристички и угостителски бизниси

 

Доколку е квалификуван, еден консултант може да аплицира за повеќе од една позиција.

Ги молиме сите квалификувани и заинтересирани консултанти/тки своите биографии со придружно писмо за изразување интерес да ги пратат на наведената адреса најдоцна до 20-ти март 2020-та година.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *