SE-Bridge во медиумите

February 14, 2019

Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Објавено од Бизнис Инфо: Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани на ден 14.02.2019 година.
December 13, 2018

Телма ТВ: Како помина третото издание на Форумот на добри компании

Наслов на медиум: Телма ТВ Датум: 13.12.2018 Наслов на текст: Како помина третото издание на Форумот на добри компании
December 11, 2018

Evensi: Companies Doing Good Forum: The New Economy

Наслов на медиум: Evensi Датум: 11.12.2018 Наслов на текст: Companies Doing Good Forum: The New Economy
December 11, 2018

Бизнис Инфо: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво

Наслов на медиум: Бизнис Инфо Датум: 11.12.2018 Наслов на текст: Форум на добри компании: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво
December 10, 2018

1ТВ: Форум на добри компании: да се креираат работни места за сите групи граѓани

Наслов на медиум: 1ТВ Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: Форум на добри компании: да се креираат работни места заа сите групи граѓани
December 10, 2018

Локално.мк: Трет Форум на добри компании

Наслов на медиум: Локално.мк Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: Трет Форум на добри компании
December 10, 2018

МТСП:МФ Тевдовски и МТСП Царовска на „Форумот на добри компании“: Владата, компаниите и граѓанскиот сектор – партнери во развојот на социјалното претприемништво

Наслов на медиум: Министерство за труд и социјална поликтика Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: МФ Тевдовски и МТСП Царовска на „Форумот на добри компании“: Владата, компаниите […]
December 10, 2018

Денар.мк: Трет Форум на добри компании

Наслов на медиум: Денар.мк Датум: 10.12.2018 Наслов на текст: Трет Форум на добри компании”
Show Buttons
Hide Buttons