SE Bridge Вести

May 17, 2019

Обука за развој на апликација за грант и подготовка на презентација

Во рамките на проектот „Социјални претпријатија – Мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис“, во Битола се одржа обука за развој на апликација за грант и […]
February 28, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February 2019

On the 28th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February […]
February 18, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019

On 18th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019. More information […]
February 7, 2019

Во социјалното претпријатие хотел „Солферино“ се обучуваа идни социјални претприемачи

Source: http://public.org.mk/vo-sotsijalnoto-pretprijatie-hotel-solferino-se-obuchuvaa-idni-sotsijalni-pretpriemachi/ Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот „Социјални претпријатија – мост меѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси […]
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Call for participation in training. SEs II group

Agritra -Vizion published a call for participants in training. SEs II group on 06.02.2019.
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Participation in Training with SEs Group II

On 6th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Participation in Training with SEs Group II.
January 30, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of TBS, developed on 28-29 January 2019

On the Facebook page of the partner organization read more about the Training with the second group of TBS, developed on 28-29 January 2019 Published on […]
January 21, 2019

Agritra-Vizion: Training with SE-Start.Up third group, developed on January 17-18, 2019

You can find more information about the training on the following link published by the partner organization Agritra-Vizion on 21.01.2019:
Show Buttons
Hide Buttons