Повици за учество

May 20, 2019

Повик за апликаци за доделување неповратни средства на учесници во проектот SE-Bridge

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ За доделување неповратни средства на учесници во проектот SE-Bridge Проектот Социјални претпријатија – Мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис (SE-Bridge), го објавува најавениот […]
February 15, 2019

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Source: http://public.org.mk/povik-za-uchestvo-vo-edukativna-i-razvojna-programa-za-osnovane-novi-sotsijalni-pretprijatija-i-jaknene-na-novoformirani-2/ Едукативната и развојна програма е наменета за поединци, тимови од две или повеќе лица, невладини организации, месни заедници и други соодветни кандидати кои имаат идеја […]
December 14, 2018

CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING with SE-Start.Up III Group

Source: Link Program edukativ dhe zhvillimor për themelimin e sipërmarrjeve të reja sociale dhe për fuqizimin e sipërmarrjeve të porsa-formuara Është shpallur thirrja për aplikim për […]
October 20, 2018

CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING with SE-Start.Up gr.II

Source: Link Programin edukativ dhe zhvillimor për themelimin e sipërmarrjeve të reja sociale dhe për fuqizimin e sipërmarrjeve të porsaformuara Vazhdon thirrja për aplikim për grupin […]
October 15, 2018

CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING (SE-Start.Up gr. I)

Source: Link Programin edukativ dhe zhvillimor për themelimin e sipërmarrjeve të reja sociale dhe për fuqizimin e sipërmarrjeve të porsaformuara. SE-Start.Up grupi i parë Është shpallur […]
October 2, 2018

Selection Notice Training Expert

Source: Link Job position             Training expert Required service  (3 training sessions * 5 daily sessions / each training session) October 2018 […]
October 1, 2018

Повик за учество во едукативна и развојна програма за основање нови социјални претпријатија и јакнење на новоформирани

Source: http://public.org.mk/povik-za-uchestvo-vo-edukativna-i-razvojna-programa-za-osnovane-novi-sotsijalni-pretprijatija-i-jaknene-na-novoformirani/ Отворен е ПОВИК за пријавување во втората група од едукативната и развојна програма за основање на социјални претпријатија и јакнење на новоформирани. Оваа програма се организира во […]
June 11, 2018

Training with SEs in the first group. Training for SE (Socially Owned Enterprises in the Dibra region)

Source: Link PJESËMARRJE NË PROGRAM EDUKATIV PËR ZHVILLIM TË KAPACITETEVE TË SIPËRMARRJEVE SOCIALE NË RAJONIN E DIBRËS (Trajnim 5 ditor, 21-22-23 qershor 2018 e në vazhdim). […]
February 6, 2018

CALL FOR PARTICIPATION IN TRAINING. SEs II group

Source: Link PROGRAM EDUKATIV PËR ZHVILLIM TË KAPACITETEVE TË SIPËRMARRJEVE SOCIALE NË RAJONIN E DIBRËS. AKTIVITETI DO TE ZHVILLOHET NE 5 SEANCA NJEDITORE. FILLIMISH ME DATAT […]
Show Buttons
Hide Buttons