ИДНИНАТА ИМ ПРИПАЃА НА ХРАБРИТЕ!

Погледни во иднината и пронајди го своето место во цел еден универзум од идеи, визии, можности за идните бизнис ангели и храбри стартап бизниси и претприемачи. Пријави се уште денес!

Бенефити од програмата:

Оствари Ја Визијата

Универзум од можности за идните стартап ѕвезди и бизнис ангели!

КОНТАКТИРАЈ НÈ