ОСТВАРИ ЈА ВИЗИЈАТА!

Универзум од можности за идните стартап ѕвезди и бизнис ангели!

БИЗНИС АНГЕЛ СТАРТ АП

Што е ЦЕЕД?

Центар за развој на менаџери и претприемачи (ЦЕЕД) е организација која е дел од глобална мрежа на центри за бизнис поддршка со седиште во Вашингтон, САД, и која од 2007 година опслужува над 2000 компании, менаџери, претприемачи, тимови и потенцијални претприемачи преку обуки, консултации, менторство, вмрежување, имплементирање приетприемачки проекти, но најмногу преку секојдневно живеење со предизвиците на своите клиенти.

Често поставувани прашања

ЗА СТАРТАПИ

ЗА БИЗНИС АНГЕЛИ

Оствари Ја Визијата

Универзум од можности за идните стартап ѕвезди и бизнис ангели!

КОНТАКТИРАЈ НÈ