SE_Bridge вести

May 20, 2019

Менторски средби за поддршка на развојот на социјалното претприемништво во пограничниот регион

Оваа недела (од 20-ти до 22ри мај) во Пелагониски и Југозападен регион во Република Северна Македонија се одржуваат менторски средби со индивидуалци, тимови и организации кои […]
May 20, 2019

Повик за апликаци за доделување неповратни средства на учесници во проектот SE-Bridge

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ За доделување неповратни средства на учесници во проектот SE-Bridge Проектот Социјални претпријатија – Мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис (SE-Bridge), го објавува најавениот […]
May 17, 2019

Обука за развој на апликација за грант и подготовка на презентација

Во рамките на проектот „Социјални претпријатија – Мост помеѓу социјалниот сектор и традиционалниот бизнис“, во Битола се одржа обука за развој на апликација за грант и […]
February 28, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February 2019

On the 28th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 26 – 27 February […]
February 18, 2019

Agritra-Vizion: Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019

On 18th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Training with the second group of SEs, developed on dates 14-15-16 February 2019. More information […]
February 7, 2019

Во социјалното претпријатие хотел „Солферино“ се обучуваа идни социјални претприемачи

Source: http://public.org.mk/vo-sotsijalnoto-pretprijatie-hotel-solferino-se-obuchuvaa-idni-sotsijalni-pretpriemachi/ Тридневна обука за развој на идеи за одржливи социјални претпријатија, во рамки на проектот „Социјални претпријатија – мост меѓу социјалниот сектор и традиционалните бизниси […]
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Call for participation in training. SEs II group

Agritra -Vizion published a call for participants in training. SEs II group on 06.02.2019.
February 6, 2019

Agritra-Vizion: Participation in Training with SEs Group II

On 6th of February 2019 the partner organization Agritra-Vizion posted about the Participation in Training with SEs Group II.
Show Buttons
Hide Buttons